קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

רגל טלה עם רוטב פטל

רגל טלה עם רוטב פטל
רגל של כבש עם רוטב פטל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? המתכון הידידותי ללא גלוטן, ללא חלב ופודמפה כולל 370 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. אם יש לכם רוזמרין, רגל טלה, חומץ יין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בפטל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגות וניל עם קרם לימון ופטל כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 94%. הציון הזה אדיר. מתכונים דומים: טלה עם רוטב פטל, צלי טלה עם קרום נקניקיית טלה ורוטב מחבת ענבים טרי, ו צלעות טלה עם רוטב שמנת קארי או מתלה טלה.

הוראות

1
במיכל של בלנדר או מעבד מזון גדול, לשלב את מרק הירקות, פטל, ריבת פטל, חומץ יין אדום. פירה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין אדוםחומץ יין אדום
מרק ירקותמרק ירקות
ריבת פטלריבת פטל
פטלפטל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
2
יוצקים לקערה גדולה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה. צורבים את רגל הטלה במהירות מכל הצדדים, ומוציאים מהתבנית. חוררים את הבשר כל סנטימטר בערך עם שיני המזלג.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלהרגל טלה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מניחים לקערה עם רוטב הפטל. מכסים ומכניסים למקרר למשך 12 שעות לפחות למרינדה. הפעל מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פטלרוטב פטל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מוציאים את הטלה מהמרינדה ומייבשים.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
כבשכבש
7
מניחים על רשת צלייה בתבנית צלייה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
8
צולים את הטלה במשך שעה 1 בתנור שחומם מראש, או עד מדחום בשר מוכנס לתוך הבשר קורא 140 מעלות צלזיוס (62 מעלות צלזיוס). אפשר לעמוד 10 עד 15 דקות לפני הגילוף. הטמפרטורה צריכה לעלות בעוד 5 עד 10 מעלות בזמן שהיא נשענת על מדיום רייר. אם אתה אוהב את זה יותר, המתן עד שהוא יגיע ל 145 מעלות פרנהייט לפני שמוציאים מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
9
בזמן שהטלה צולה, העבירו את המרינדה לסיר. מביאים לרתיחה, ומוסיפים את הרוזמרין. מרתיחים על אש בינונית-גבוהה עד שהרוטב הצטמצם וסמיך מעט, כ -10 דקות. חצבו את הטלה, וכפו עליו רוטב להגשה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
רוזמריןרוזמרין
רוטברוטב
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב