מקלות סלרי פריכים
מקלות סלרי פריכים עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 263 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פלפל, פירורי לחם פנקו, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו סלרי מקלות לטבול, מקלות סלרי ממולאים, ו מקלות סלרי וולדורף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים כ -1 1/2 אינץ ' שמן צמחי בסיר כבד בינוני על אש בינונית עד 360 מעלות צלזיוס.
הקציפו את הקמח, 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל בקערה רדודה.
להקציף 1 כף מים והביצים בקערה רדודה נפרדת.
מניחים את פירורי הלחם ואת הנותרים 1/4 כפית מלח ופלפל בקערה רדודה נפרדת.
זורקים שליש מהסלרי בתערובת הקמח, מנערים עודפים.
מעבירים את הסלרי לתערובת הביצים והופכים בעזרת מזלג לציפוי. הרם את הסלרי המצופה 2 בכל פעם, והניח לעודף הביצה לטפטף.
מניחים את הסלרי בפירורי הלחם, לוחצים מעט את הסלרי לפירורי הלחם כדי לוודא שהם מצופים היטב. משליכים בזהירות את הסלרי לסיר ומטגנים בקבוצות של 3, הופכים מדי פעם, עד להזהבה, 2 עד 3 דקות.
העבירו את הסלרי לרשת או למגבות נייר טריות, לניקוז, בעזרת כף מחוררת.
חזור על תהליך הציפוי והטיגון עם שאר מקלות הסלרי. שמור את השמן ל 360 מעלות פרנהייט בין קבוצות.
מפזרים את הסלרי במלח ומגישים מיד.