מקלות עוף בגריל באפלו
מקלות עוף בגריל דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 91 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 52 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו רוטב גבינה, חמאה, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: מקלות עוף בגריל באפלו, מקלות מוצרלה חוות באפלו, ו מקלות בייגלה כנף באפלו.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים חמאה, רוטב פלפל, דבש, זרעי סלרי ומלח.
הסר 2 כפות תערובת רוטב; להפריש.
מוסיפים עוף לתערובת הרוטב הנותרת; מערבבים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות אבל לא יותר מ 2 שעות.
בינתיים, להשרות עשרה שיפודי עץ 10 עד 12 אינץ ' במים 30 דקות.
מברשת מתלה גריל עם שמן צמחי.
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר.
הסר עוף מן המרינדה; להשליך מרינדה. חוט כל עוף במכרז על שיפוד.
כיסוי ועוף גריל מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות, מפנה פעם אחת צחצוח לעתים קרובות עם תערובת רוטב שמורות, עד כבר לא ורוד במרכז. בטל כל תערובת רוטב שנותרה.
מגישים עוף עם רוטב גבינה כחולה.