מקסי-מק
Mexi-Mac יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 701 קלוריות. אם יש לכם בשר בקר טחון, רוטב פיקנטה, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. . נסו תבשיל מקסי, מחבת Mexi-Mac, ו Mexi-Quiche (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הבשר במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד שהוא משחימים היטב, ערבוב לעתים קרובות להפריד בשר.
מערבבים את רוטב פיקנטה, אבקת צ ' ילי, עגבניות ותירס במחבת וחום לרתיחה. להפחית את החום נמוך לבשל במשך 10 דקות. מערבבים את הפסטה במחבת ומפזרים את הגבינה. מכסים ומחממים עד שהגבינה נמסה.
מקשטים עם אבוקדו ושמנת חמוצה, אם תרצה.