מקרוני אלפיני
מקרוני אלפיני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 14 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 469 קלוריות. מתכון זה משמש 6. גשו לסופר וקנו גבינת גרוייר, מקרוני מרפק, תפוחי אדמה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 31 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 62%. נסו מסלול אוטומטי אלפיני, חביתה אלפינית, ו בראוני אלפיני ביסקוטי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול וממלאים בכמות מספקת של מים כדי לכסות אותם. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהם רכים מספיק כדי לנקב בעזרת מזלג.
מסננים ומצננים מעט, ואז מסירים את הקליפות ופורסים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 9 אינץ'.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מוסיפים מקרוני ומבשלים עד שהם רכים בקושי, בערך 6 דקות.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתחיל להיות שקוף. מערבבים את השום ומבשלים עוד כמה דקות.
שכבו את המקרוני, הבצל ותפוחי האדמה לתבנית האפייה המוכנה. מתבלים במלח ופלפל.
מפזרים מעל את גבינת הגרוייר הגרוסה, ומזלפים שמנת באופן שווה על כל המנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהחלק העליון מזהיב, 15 עד 20 דקות.