קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מקרוני בגבינה בשמל

מקרוני בגבינה בשמל
אם יש לך חמאה, פרמזן, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית.

הוראות

1
מעל חום בינוני בסיר, מחממים את החלב עם המניה והמלח, תוך ערבוב בכל. המשך לחמם את תערובת החלב על פני חום בינוני, ולאחר מכן להפחית לחום נמוך פעם החלב החל קצף או מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
לאחר מכן, בסיר שני, לחמם את החמאה עד מותך. מערבבים בקמח. להפחית את החום נמוך ומערבבים עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר מהחום כאשר הוא צבע שזוף חיוור (רביכה בלונדינית).
4
לאחר רביכה התעבה, מערבבים לאט לתוך תערובת החלב כדי להתמזג. המשך לערבב על אש נמוכה עד משולב היטב. לבסוף, להסיר מן החום להקציף את הגבינות. לאחר מעורבב, להוסיף את הפסטה, שוב מערבבים היטב ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף