מקרוני וגבינה Stovetop
מקרוני וגבינה Stovetop עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 397 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו לחם, קמח, מקרוני מרפק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מערבבים חלב וקמח בסיר בינוני, ערבוב עם מקצף. מבשלים מעל חום בינוני 2 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מוסיפים גבינה, מלח ופלפל, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
מניחים לחם במעבד מזון, ודופק 10 פעמים או עד הפירורים למדוד 1 1/4 כוסות.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
הוסף פירורי לחם, ומבשל 5 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם. מערבבים חמאה מומסת; לבשל 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מפזרים תערובת פירורי לחם על תערובת פסטה.