מקרוני וגבינה V
מקרוני וגבינה V יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 428 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, מקרוני, חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. 151 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה, ו מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז תבשיל קדרה 2 ליטר.
מניחים את פירורי הלחם לתוך קערה קטנה ומערבבים היטב עם חמאה מומסת; להפריש.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים מקרוני ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז, ואז במקום לתוך תבשיל תבשיל מוכן.
בעוד הפסטה מתבשלת, להמיס 2 כפות חמאה בסיר על חום בינוני. מערבבים את הבצל טחון ומבשלים עד הבצל מתרכך והופך שקוף, על 5 דקות.
מערבבים את הקמח, פלפל, מלח וחרדל יבש עד משולב, ואז לשפוך את החלב ולהביא לרתיחה. מבשלים, ערבוב כל הזמן עד החלב התעבה, על 10 דקות. קח את החלב מהחום ומערבבים בגבינת צ ' דר עד שנמסה.
יוצקים רוטב גבינה על המקרוני, ואז מפזרים באופן שווה עם פירורי לחם בחמאה.
אופים עד העליון הוא זהב תוסס, על 20 דקות.