קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

מקרוני וגבינה אלוהי

מקרוני וגבינה אלוהי
מקרוני וגבינה אלוהי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 522 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם גבינת גורגונזולה, פלפל טחון, פנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה, ו גבינת פימינטו אלוהית.

הוראות

1
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני; מוסיפים שום, ומטוגנים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים חלב ומבשלים עד מחומם היטב. מערבבים בהדרגה 1/2 כוס גבינת פרמזן ו הבא 6 מרכיבים עד חלקה. מערבבים בתרד, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
מוסיפים פסטה, משליכים למעיל; כף לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
אופים ב 400 במשך 7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר מהתנור; מפזרים הנותרים 1/2 כוס גבינת פרמזן ופירורי לחם. הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
אופים ב 350 במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®