מקרוני וגבינה אני
מקרוני וגבינה אני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 351 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. אם יש לך פירורי לחם, חמאה, מקרוני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה, ו מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה.
הוראות
מבשלים את המקרוני על פי הוראות החבילה.
בסיר, להמיס 2 כפות חמאה או מרגרינה על חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום, ו לטגן עד בצל יש צבע זהב עשיר.
מערבבים את העגבניות והתבלינים. מערבבים בחלב 3/4 כוס גבינה מגוררת.
תן לרוטב להתבשל בעדינות עד הגבינה נמסה, ערבוב לעתים קרובות.
מעבירים מקרוני וגבינה למחבת חסינת-קנה.
מפזרים פירורי לחם וגבינת 1/4 כוס. קוביות שנותרו 2 כפות חמאה או מרגרינה, להפיץ באופן שווה על החלק העליון.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כ 45 דקות.