קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מקרוני וגבינה אפויים

מקרוני וגבינה אפויים
מקרוני וגבינה אפוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 396 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שום, מסקרפונה, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בסיר בינוני, ממיסים חמאה, מוסיפים בצל ושום וזיעה על חום בינוני במשך 3 דקות עם קמצוץ של מלח עד שהירקות שקופים וריחניים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
חמאהחמאה
שוםשום
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים קמח ומערבבים עם כף עץ עד שהקמח משולב לחלוטין עם הירקות, ומבשלים כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
4
הוסף את מלאי העוף 1/3 כוס בכל פעם, ערבוב במרץ כדי להבטיח לא גושים טופס. מביאים לרתיחה ולצמצם לחום בינוני נמוך ומבשלים במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
5
הסר מחבת מחום ו whisk במחצית וחצי, צ ' דר, mascarpone, וביצה. לזרוק רוטב עם מקרוני ולמקם במחבת תבשיל 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
מקרונימקרוני
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
רוטברוטב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
מקציףמקציף
מחבתמחבת
6
מערבבים פירורי לחם ופטרוזיליה בקערת ערבוב קטנה ומפזרים על גבי פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
פטרוזיליהפטרוזיליה
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
7
אופים ב 350 במשך 15 דקות, או עד פירורי לחם הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור