מקרוני וגבינה בגזר וכרובית
מקרוני וגבינה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 944 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, פוזילי, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. בקערה בינונית, מניחים גזר וכרובית.
טפטוף עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל לפי הטעם; לערבב בעדינות.
מניחים בשכבה אחת על גיליון עוגיות ungreased.
צולים כ 20 דקות, ערבוב פעם או פעמיים, עד ירקות רכים משחימים.
הסר מהתנור. הגדר שליטה בתנור לצלות.
במעבד מזון, מניחים ירקות קלויים. כיסוי; תהליך עם פולסים on-and-off עד מחית. (
התערובת לא תהיה חלקה לחלוטין, אבל לא חתיכות גדולות צריך להישאר.)
מוסיפים מים; מחית עד כמעט חלקה. תניח בצד.
בתנור הולנדי 4 ליטר או סיר, לבשל fusilli במים מלוחים רותחים כפי שהורה על תיבת.
ניקוז; לחזור לתנור הולנדית fusilli.
בינתיים, במחבת 12 אינץ', להמס חמאה.
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים 4 דקות. מערבבים שום; לבשל 1 דקה.
מפזרים קמח על בצל ושום; מערבבים עם להקציף לשלב. לבשל על 1 דקה. לאט לאט להכות בחלב. מבשלים עד מעובה תוסס. מערבבים 2 1/2 כוסות של הגבינה; לבשל ומערבבים עד מומס. מערבבים פירה ירקות.
יוצקים תערובת גבינה על פוזילי מבושל; מערבבים לשלב. מחלקים את התערובת באופן שווה בין 4 ל 6 מנות אפיית קרמיקה אחת או לתוך צלחת אפייה קרמית 3 ליטר רדודה.
מפזרים הנותרים 1/2 כוס גבינה באופן שווה על צמרות.
מטגנים על 6 סנטימטרים מחום 2 עד 3 דקות או רק עד גבינה מותכת.