מקרוני וגבינה בריאים יותר
מקרוני וגבינה בריאים יותר הוא מתכון אמריקאי שמגיש 6. תמורת $1.87 למנה , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 33 גרם חלבון , 16 גרם שומן , ובסך הכל 512 קלוריות . 11 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אם יש לכם בצל, חרדל, פלפל גרוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון מצטיין של 95% . מתכונים דומים: בנג'רס בריא יותר ומאש , גבינת קארי שמנת ומקרוני עם זנבות לנגוסטינו ושמן כמהין שחור , ועוגיית בריאה יותר עם מיני M&Ms .
הוראות
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות. מבשלים מקרוני מרפק במים הרותחים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם מבושלים אך יציב לביס, 8 דקות; לְנַקֵז.
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבשיל תבשיל עם ספריי בישול.
ממיסים מרגרינה בסיר על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל ושום במרגרינה חמה עד לריכוך, כ-5 דקות.
מערבבים קמח, חרדל ופלפל לבצל ומבשלים במשך 30 שניות. יוצקים חלב בהדרגה תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהרוטב מסמיך.
מסירים מהאש ומערבבים גבינת צ'דר מגוררת לתוך הרוטב עד שהגבינה נמסה לחלוטין.
מערבבים מקרוני, גבינת קוטג' ורוטב גבינת צ'דר יחד בקערה; יוצקים לתבנית קדרה מוכנה ומעליהם פירורי לחם וגבינת פרמזן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה והרוטב מבעבע, 20 דקות.