מקרוני וגבינה האהוב על המשפחה
מקרוני וגבינה האהובים על המשפחה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת צ'דר, מקרוני מרפק, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו מקרוני וגבינה האהובים על המשפחה (קל יותר ), משפחה-פיצת גבינה אהובה, ו המקרוני והגבינה האהוב עלינו (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים מקרוני לפי ההוראות על החבילה.
בעוד מקרוני הוא בישול, להמיס חמאה בסיר 3 ליטר על אש נמוכה. מערבבים בקמח, מלח, פלפל, חרדל ורוטב ווסטרשייר. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת חלקה מבעבע; להסיר מן החום. מערבבים בחלב.
חום לרתיחה, ערבוב קבוע. להרתיח ומערבבים 1 דקה. מערבבים בגבינה. לבשל, לערבב מדי פעם, עד גבינה מותכת.
מקרוני ניקוז. מערבבים בעדינות מקרוני ברוטב גבינה.
יוצקים לתוך תבשיל ungreased 2 ליטר.
אופים חשפו 20 עד 25 דקות או עד מבעבע.