מקרוני וגבינה מוזהבים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקרוני וגבינה זהוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 546 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם בצל מלח, חמאה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה מוזהבים, מקרוני וגבינה מוזהבים עם בצל מקורמל, ו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות.
הוראות
מבשלים מקרוני על פי הוראות החבילה; לנקז היטב. תניח בצד.
מניחים חלב, קמח, ומלח בצל בצנצנת ליטר; לכסות בחוזקה, ולנער במרץ 1 דקה.
מערבבים יחד תערובת קמח, 3 1/2 גבינות כוסות, ומקרוני.
יוצקים תערובת מקרוני לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ 'או 2 (11 אינץ') צלחות אפייה סגלגל.
מפזרים באופן שווה עם פירורי לחם ונותר 1 כוס גבינה; לטפטף באופן שווה עם חמאה מומסת.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד חום זהוב.
* 20 אונקיות כיכר פסטר מוצר גבינה מוכן, מגורר או לחתוך לקוביות קטנות, ניתן להחליף. להשמיט פירורי לחם אם משתמשים במוצר גבינה מוכן.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו קרקר קראפט חבית גבינת צ ' דר חדה.