מקרוני וגבינה מעושן קלאסי
מקרוני וגבינה מעושן קלאסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 620 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, חמאה, פסטה cavatappi, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בחצי וחצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. 31 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. . עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה עם נקניק מעושן, נקניק מעושן מקרוני וגבינה, ו נקניק מעושן מקרוני וגבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לשטוף ולנקז. תניח בצד.
ממיסים 1 כף חמאה בסיר גדול על חום בינוני. מבשלים ומערבבים נקניק ובצל 3 עד 5 דקות או עד הבצל רך. מערבבים ברוטב אלפרדו, וחצי וחצי. להביא רותחים, ערבוב כל הזמן; להפחית את החום. מבשלים 1 דקה.
הסר סיר מחום. מערבבים גבינה ופלפל שחור עד גבינה מותכת. מערבבים בתערובת פסטה ונקניקיות.
יוצקים תערובת לתוך צלחת אפייה 139 אינץ ' מרוסס קלות.
מפזרים באופן שווה עם פירורי לחם משולבים ו 1/4 כוס חמאה מומסת.
אופים 20 עד 25 דקות או עד פירורים הם חום זהוב תערובת פסטה חם תוסס.