מקרוני וגבינה עם חומוס ותרד
מקרוני וגבינה עם חומוס ותרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1099 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינה אמריקאית, חומוס, גבינת צ'דר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-233 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, גבינת תרד מקרוני, ו מקרוני תרד & גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים תרד ומבשלים, ערבוב עד נבול, על 30 שניות.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה יותר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
להעביר לקערה ולהניח בצד. ממלאים סיר במים מלוחים ומביאים לרתיחה.
מערבבים עמילן תירס, מתאדים חלב, וביצים בקערה קטנה ומקציפים עד הומוגנית. תניח בצד.
לבשל פסטה במים רותחים על פי הוראות החבילה.
ניקוז, הזמנת 1 כוס מים בישול פסטה. לחזור סיר מלאי ולהוסיף מי בישול, חמאה, תערובת חלב התאדה, הן גבינות, תרד, חומוס. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד גבינה מותכת ופסטה הוא שמנת וחלק.
מעבירים לקערה הגשה, למעלה עם פפריקה מעושנת, ומגישים מיד.