מקרוני וגבינה שמנת
מקרוני שמנת וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 505 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, חרדל, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני עם שתי גבינות מוקרם, ו מקרוני וגבינה שמנת.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז.
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
לטאטא בקמח, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 2 דקות. בהדרגה לטאטא חלב, מלח, חרדל יבש; לבשל, לטאטא כל הזמן, 5 דקות או עד מעט מעובה.
הוסף 1 1/2 גבינות כוסות, ערבוב עד גבינה נמס תערובת חלקה. מערבבים פסטה עד משולב היטב.
תערובת כפית לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
אופים ב 375 במשך 20 דקות או עד זהב תוסס.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.