מקרוני חמאה עם גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקרוני Butterkase וגבינה. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח, גבינה butterkase, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה, ו מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ולנקז מקרוני כפי שהורה על החבילה.
במחבת 10 אינץ', להמס חמאה על חום בינוני. באמצעות מקציף, מערבבים בקמח, מלח ובצל. מבשלים 2 עד 3 דקות, או עד התערובת מריחה אגוזים והוא מוזהב קלות, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
תוסיף חלב. המשך להכות עם whisk, גירוד התחתון של מחבת עד תערובת מתחמם לרתיחה.
הסר מהחום; הוסף גבינה וכוסברה. מערבבים עם להקציף עד חלקה. מערבבים במקרוני סחוט.
מגישים עם כוסברה נוספת אם תרצה.