קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

מקרוני שמנת עם אספרגוס ללא קרם

מקרוני שמנת עם אספרגוס ללא קרם
מקרוני שמנת עם אספרגוס ללא קרם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מספק כ 6 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. . גשו לסופר וקנו שמן זית, פסטה דיטליני, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: לא כל כך שמנת שמנת של מרק אספרגוס, אספרגוס, מקרוני וגבינה שוויצרי, ו אספרגוס בייקון מקרוני וגבינה.

הוראות

1
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים את השום עד שרק מתחיל להפוך זהב, על 2 דקות. מערבבים את האספרגוס, ומבשלים ומערבבים עד חתיכות הם ירוקים בהירים, על 2 דקות יותר. מערבבים את הפסטה, משליכים מעיל עם שמן, ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אספרגוסאספרגוס
שמן זיתשמן זית
שוםשום
פסטהפסטה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
יוצקים מים רותחים לסיר, ומביאים לרתיחה. מתכון זה צריך להיות יבש ככל האפשר. מערבבים את תערובת הפסטה לעתים קרובות כדי למנוע דבק, ומבשלים את הפסטה עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר את הסיר מהחום. אם יש עודף נוזל, לנקז מן הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מערבבים את הביצים, גבינת רומנו מגוררת, ופטרוזיליה יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת רומנוגבינת רומנו
פטרוזיליהפטרוזיליה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
יוצקים לתוך תערובת הפסטה, ערבוב ושופכים בו זמנית עד הביצים לבשל עם החום של הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ביצהביצה
6
מפזרים עלי פטרוזיליה נוספים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה