קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

מקרונים צרפתיים

מקרונים צרפתיים
המתכון של מקרונים צרפתיים ניתן להכין תוך כשעה. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, צמחוני לקטו אובו וידידותי ל-fodmap מכיל 410 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-29 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. תמורת 70 סנט למנה, מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כקינוח ים תיכוני. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם קמח שקדים, סוכר, מים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון ספונקולרי של 9%, המנה הזו ניתנת לשיפור. מקרון צרפתי, מקרון צרפתי שוקולד פטל ומקרונים צרפתיים שוקולד פטל דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מערבבים יחד את הסוכר וקמח השקדים של הקונדיטורים ומנפים דרך מסננת טמי או רשת פתוחה מאוד. במיקסר עם תוספת שוט מקציפים את החלבונים לקצף.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים את הסוכר (וצבע המאכל אם משתמשים בו) ומקציפים לקצף יציב.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
מוסיפים 1/3 מתערובת השקדים ומקפלים חלק פנימה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
5
מוסיפים עוד 1/3 ומקפלים לחלקו פנימה.
6
מוסיפים 1/3 אחרון ומקפלים פנימה ומשאירים כמה כתמים של חלבונים. זה ייראה כמו מרשמלו מנופח.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
7
מניחים שקית מאפה עם סיכה קרובה המחזיקה אותה סגורה בכלי עגול גבוה ומקפלים את הקצה על שפת המיכל כדי למלא אותו בקלות. מקלפים נקודות של מרנג בכל פינה כדי להדביק קצת נייר פרגמנט על תבנית. צינור שורות של נשיקות 1 אינץ 'כל אחת (גודל של רבע) חצי אינץ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
אופים כ-17 דקות עד שחום בהיר מאוד.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
יוצקים 1/4 כוס מים מתחת לנייר הפרגמנט בשני קצוות הדף כדי לאדות אותם רופפים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
10
מניחים להתקרר ומקלפים.
11
קרם חמאה קל: במיקסר עם תוספת שוט מקציפים היטב את החמאה, מגרדים את הקערה לעתים קרובות עד שהיא בהירה ואוורירית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מוסיפים את הסוכר של הקונדיטורים ומערבבים על נמוך.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
13
מטפטפים פנימה את חומרי הטעם במים החמים. מצננים עד שבוע עד שמוכנים לשימוש, ואז מביאים לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
14
מקלפים מקרונים עם קרם חמאה ומכינים כריכים קטנים. שומרים בקופסה מכוסה מצונן.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

מקרונים עובדים ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה- Barefoot Bubbly Extra Dry עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
בועה יחפה במיוחד יבש
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.