מקרל צלוי עם זנגביל, צ'ילי & ליים טפטוף
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן, חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal מתכונים לתיבת המתכון שלך, מקרל צלוי עם ג'ינג'ר, צ' ילי & ליים טפטוף עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 91 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 834 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-288 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש דבש, שמן שומשום, צ'ילי, שן שום. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 23 דקות. מתכונים דומים: סרטנים צלויים עם צ'ילי, ליים וחמאת כוסברה, מקרל בגריל עם סויה, ליים וג'ינג'ר, ו ליים & עוגת זנגביל רסס.
הוראות
הדליקו את הברביקיו ותנו ללהבות לדעוך עד שהאפר יהפוך לבן מחום. הפוך את טפטוף על ידי לטאטא 2 כפות שמן זית וכל שאר החומרים יחד בקערה קטנה, התאמת היחס של דבש וסיד לעשות מתיקות חדה. מתבלים לפי הטעם.
ציון כל צד של המקרל על 6 פעמים, לא ממש דרך העצם.
מברישים את הדגים עם השמן הנותר ומתבלים קלות. ברביקיו מקרל במשך 5-6 דקות בכל צד עד הדג הוא חרוך ואת העיניים הפכו לבן. כפית את טפטוף על הדגים ולאפשר לעמוד 2-3 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ורוד נוצץ, Viognier
פינו גריג ' יו, רוזה נוצץ, וויוניה הם הבחירה הראשונה שלי למקרל. דג שמן בטעם חריף, כמו מקרל, משתייך היטב ליינות הלבנים הפריכים האלה ויין מבעבע, אפילו רוזה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.