מרגריטה פאי II
מרגריטה פאי II דורש כשעתיים ו-5 דקות מההתחלה ועד הסוף. , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 374 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -15 גרם שומן כל אחת. אם יש לכם תרכיז לימיד, טריפל שניות, חלב מרוכז וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. עם ציון של 29% , המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פשטידת מרגריטה (פסטל דה מרגריטה) , פשטידת מרגריטה ופאי מרגריטה .
הוראות
טורפים יחד את רכז הלימד, החלב, הטקילה והטריפל סק בקערה. מקפלים פנימה את הציפוי המוקצף, ויוצקים לתוך בצק הפאי המוכן. מקפיאים עד להתייצבות, לפחות שעתיים.
יין מומלץ: יציאה, Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי עובד ממש טוב עם פורט, וין סנטו וריזלינג מסוף קציר מאוחר. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. נמל רזרב החבית עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נמל שמורת חבית]()
נמל שמורת חבית
יש לו עושר מורכב המוגדר על ידי טעמים וניחוחות של שוקולד ודובדבן שחור, ויישון ממושך של עץ אלון שמוסיף תבלינים, וניל וטאנינים עזים. ניתן ליהנות מפורט חלק קטיפה זה כקינוח עצמאי או לשילוב מושלם עם תענוגות שוקולד. מגישים ב-65 מעלות F.