מרגריטה-פאי ליים עם קרום Gingersnap
מרגריטה מפתח פאי ליים עם קרום Gingersnap דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 697 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם ביצים, חלב מרוכז, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת לימונית מקדמיה, פאי ליים עם קרום Gingersnap, ו פאי ליים עם קרום פקאן Gingersnap (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בסיר כבד על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 20 דקות או עד הטמפרטורה מגיעה 165; להסיר מן החום. מערבבים בסיד סיד; מגניב לחלוטין.
מקציפים קרם במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות רכות טופס. מקפלים לתערובת ביצים. כף לתוך קרום Gingersnap.
להקפיא 2 שעות או עד המשרד.
בואו לעמוד 20 דקות לפני חיתוך.