מרגריטה פיאדין
מרגריטה פיאדין עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 311 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות, קחו פלפל, שמן זית, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. נסו פרושוטו-מוצרלה פיאדין, אספרגוס Insalata פיאדין, ו גבינת עיזים וירקות פיאדין (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל תבנית אפייה גדולה עם ספריי בישול.
מרדדים את הבצק על תבנית אפייה מוכנה; חותכים את הבצק לרוחב לשניים, ויוצרים 2 מלבנים קטנים יותר.
מברשת פני השטח של הבצק עם 1 כפית שמן; מפזרים שום, בזיליקום, ו 1/8 כפית פלפל.
אופים ב 425 במשך 8 דקות או עד הקרום הוא זהב אבל עדיין גמיש.
בעוד הקרום אופה, לשלב את השמן שנותר, נשאר 1/8 כפית פלפל, חומץ, ומלח בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
להוסיף ארוגולה ועגבניות; לזרוק היטב.
מסדרים פרוסות גבינה לאורך צד ארוך של קרום; למעלה עם תערובת ארוגולה. מקפלים בצק על מילוי, יצירת 2 כריכים מלבנים ארוכים.
אופים 1 עד 2 דקות נוספות או עד גבינה נמסה.
חותכים כל מלבן לרוחב לשניים.
מגישים עם: סלט חומוס לימון