קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות10
ציון בריאות23
מגזין

מרווה, בצל ועוגות ריזוטו אורז בר

מרווה, בצל ועוגות ריזוטו אורז בר
סייג', בצל ועוגות ריזוטו אורז בר עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 395 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פרמזן, אורז, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מרווה, בצל ועוגות ריזוטו אורז בר, פורצ'יני, בצל מקורמל וריזוטו מרווה, ו פורצ'יני, בצל מקורמל וריזוטו מרווה.

הוראות

1
מביאים מים עם מלח לרתיחה בסיר כבד, ואז מבשלים אורז בר, מכוסה, עד רך, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז בראורז בר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום ולתת אורז לעמוד נוזל בישול, חשוף, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
3
מסננים אורז בתוך מסננת להגדיר מעל סיר אורז מילואים.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מסננתמסננת
4
מוסיפים מלאי ירקות לנוזל בישול ומביאים לרתיחה. שמור על נוזל חם, מכוסה, על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי ירקותמלאי ירקות
5
מחממים חמאה ושמן בסיר כבד 6-8 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז מרווה sauté, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מרווהמרווה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מוסיפים בצל ומטגנים, ערבוב, עד מתרכך. מערבבים סלרי עם מלח לפי הטעם והטעם, ערבוב, עד בצל מתחיל להפוך חום זהוב, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלריסלרי
בצלבצל
מלחמלח
7
מערבבים אורז Arborio ומבשלים על חום מתון, תוך ערבוב כל הזמן, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז Arborrioאורז Arborrio
8
מוסיפים יין, קורנית ופלפל לטעם ולבשל, תוך ערבוב מתמיד, עד שהיין נספג. מערבבים ב 1 מרק חם כוס ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מרק נספג. המשך להוסיף מרק, 1 כוס בכל פעם, ומבשל, ערבוב לעתים קרובות ומאפשרות לכל תוספת להיספג לפני הוספת הבא, עד אורז הוא רך אבל עדיין אל דנטה למראה קרמי ונוזל נספג, 20 עד 22 דקות. לקראת סוף הבישול, מוסיפים אורז בר.
מרכיבים שתצטרך
אורז בראורז בר
פלפלפלפל
מרקמרק
טימיןטימין
אורזאורז
ייןיין
9
הסר סיר מחום ומערבבים בפרמזן, פטרוזיליה, מלח ופלפל לפי הטעם. ריזוטו מגניב וצינה, מכוסה, לפחות 4 שעות ועד 1
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פרמזןפרמזן
פטרוזיליהפטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
10
להביא ריזוטו לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך עם מתכון.
1
מקציפים קלות חלמונים ומערבבים לריזוטו. מקציפים לבנים וקורט של מלח עם מיקסר חשמלי עד שהם פשוט מחזיקים פסגות נוקשות. מערבבים חצי מהלבנים לריזוטו כדי להבהיר מעט ולקפל בלבנים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
2
בואו הבלילה לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות לפני שתמשיך.
3
חום 1 כף שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן. סקופ 4 (מעוגל 1/4-כוס) ערמה של הבלילה למחבת, שטוח עם גב של כף כדי ליצור עוגות 3 סנטימטרים על ידי 1/2 אינץ ' עבה. מבשלים עוגות עד חום זהוב על הצד התחתון (זה קריטי כדי למנוע עוגות לשבור בעת הפיכת), התאמת חום אם בראונינג מהר מדי, 5 דקות. בזהירות להפוך עוגות מעל עם מרית מתכת ומבשלים עד חום זהוב על החלק התחתון, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סרגל אונדססרגל אונדס
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מריתמרית
4
העברה כמו השחמה לתבנית אפייה רדודה גדולה ולסדר בשכבה אחת. הפוך יותר עוגות באותו אופן, מחבת ניגוב נקי עם מגבות נייר בין קבוצות והוספת שמן יותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
ממש לפני ההגשה, לאפות עוגות ריזוטו עד רוחש, על 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מגישים באופן מיידי.