מרווה, בצל ועוגות ריזוטו אורז בר
מרווה, בצל ועוגות ריזוטו אורז בר נטול גלוטן, מנה צדדית. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 376 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. אם יש לך אורז arborio, ביצים, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פורצ'יני, בצל מקורמל וריזוטו מרווה, פורצ'יני, בצל מקורמל וריזוטו מרווה, ו אורז בר ועוגות אורז חומות עם ראגו ירקות קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מים עם מלח לרתיחה בסיר כבד, ואז מבשלים אורז בר, מכוסה, עד רך, כ 45 דקות.
הסר מהחום ולתת אורז לעמוד נוזל בישול, חשוף, 30 דקות.
מסננים אורז בתוך מסננת להגדיר מעל סיר אורז מילואים.
מוסיפים מלאי ירקות לנוזל בישול ומביאים לרתיחה. שמור על נוזל חם, מכוסה, על אש נמוכה.
מחממים חמאה ושמן בסיר כבד 6-8 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז מרווה sauté, ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים בצל ומטגנים, ערבוב, עד מתרכך. מערבבים סלרי עם מלח לפי הטעם והטעם, ערבוב, עד בצל מתחיל להפוך חום זהוב, על 7 דקות.
מערבבים אורז Arborio ומבשלים על חום מתון, תוך ערבוב כל הזמן, 2 דקות.
מוסיפים יין, קורנית ופלפל לטעם ולבשל, תוך ערבוב מתמיד, עד שהיין נספג. מערבבים ב 1 מרק חם כוס ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מרק נספג. המשך להוסיף מרק, 1 כוס בכל פעם, ומבשל, ערבוב לעתים קרובות ומאפשרות לכל תוספת להיספג לפני הוספת הבא, עד אורז הוא רך אבל עדיין אל דנטה למראה קרמי ונוזל נספג, 20 עד 22 דקות. לקראת סוף הבישול, מוסיפים אורז בר.
הסר סיר מחום ומערבבים בפרמזן, פטרוזיליה, מלח ופלפל לפי הטעם. ריזוטו מגניב וצינה, מכוסה, לפחות 4 שעות ועד 1
להביא ריזוטו לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך עם מתכון.
מקציפים קלות חלמונים ומערבבים לריזוטו. מקציפים לבנים וקורט של מלח עם מיקסר חשמלי עד שהם פשוט מחזיקים פסגות נוקשות. מערבבים חצי מהלבנים לריזוטו כדי להבהיר מעט ולקפל בלבנים הנותרים.
בואו הבלילה לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות לפני שתמשיך.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן. סקופ 4 (מעוגל 1/4-כוס) ערמה של הבלילה למחבת, שטוח עם גב של כף כדי ליצור עוגות 3 סנטימטרים על ידי 1/2 אינץ ' עבה. מבשלים עוגות עד חום זהוב על הצד התחתון (זה קריטי כדי למנוע עוגות לשבור בעת הפיכת), התאמת חום אם בראונינג מהר מדי, 5 דקות. בזהירות להפוך עוגות מעל עם מרית מתכת ומבשלים עד חום זהוב על החלק התחתון, 3 עד 4 דקות.
העברה כמו השחמה לתבנית אפייה רדודה גדולה ולסדר בשכבה אחת. הפוך יותר עוגות באותו אופן, מחבת ניגוב נקי עם מגבות נייר בין קבוצות והוספת שמן יותר לפי הצורך.
ממש לפני ההגשה, לאפות עוגות ריזוטו עד רוחש, על 6 דקות.