קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות10
ציון בריאות24
מגזין

מרווה, בצל ועוגות ריזוטו אורז בר

מרווה, בצל ועוגות ריזוטו אורז בר
מרווה, בצל ועוגות ריזוטו אורז בר נטול גלוטן, מנה צדדית. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 376 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. אם יש לך אורז arborio, ביצים, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פורצ'יני, בצל מקורמל וריזוטו מרווה, פורצ'יני, בצל מקורמל וריזוטו מרווה, ו אורז בר ועוגות אורז חומות עם ראגו ירקות קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים מים עם מלח לרתיחה בסיר כבד, ואז מבשלים אורז בר, מכוסה, עד רך, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מהחום ולתת אורז לעמוד נוזל בישול, חשוף, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
3
מסננים אורז בתוך מסננת להגדיר מעל סיר אורז מילואים.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מוסיפים מלאי ירקות לנוזל בישול ומביאים לרתיחה. שמור על נוזל חם, מכוסה, על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
5
מחממים חמאה ושמן בסיר כבד 6-8 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז מרווה sauté, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים בצל ומטגנים, ערבוב, עד מתרכך. מערבבים סלרי עם מלח לפי הטעם והטעם, ערבוב, עד בצל מתחיל להפוך חום זהוב, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מערבבים אורז Arborio ומבשלים על חום מתון, תוך ערבוב כל הזמן, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז Arborrioאורז Arborrio
8
מוסיפים יין, קורנית ופלפל לטעם ולבשל, תוך ערבוב מתמיד, עד שהיין נספג. מערבבים ב 1 מרק חם כוס ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מרק נספג. המשך להוסיף מרק, 1 כוס בכל פעם, ומבשל, ערבוב לעתים קרובות ומאפשרות לכל תוספת להיספג לפני הוספת הבא, עד אורז הוא רך אבל עדיין אל דנטה למראה קרמי ונוזל נספג, 20 עד 22 דקות. לקראת סוף הבישול, מוסיפים אורז בר.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
הסר סיר מחום ומערבבים בפרמזן, פטרוזיליה, מלח ופלפל לפי הטעם. ריזוטו מגניב וצינה, מכוסה, לפחות 4 שעות ועד 1
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
להביא ריזוטו לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך עם מתכון.
1
מקציפים קלות חלמונים ומערבבים לריזוטו. מקציפים לבנים וקורט של מלח עם מיקסר חשמלי עד שהם פשוט מחזיקים פסגות נוקשות. מערבבים חצי מהלבנים לריזוטו כדי להבהיר מעט ולקפל בלבנים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
בואו הבלילה לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות לפני שתמשיך.
3
חום 1 כף שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן. סקופ 4 (מעוגל 1/4-כוס) ערמה של הבלילה למחבת, שטוח עם גב של כף כדי ליצור עוגות 3 סנטימטרים על ידי 1/2 אינץ ' עבה. מבשלים עוגות עד חום זהוב על הצד התחתון (זה קריטי כדי למנוע עוגות לשבור בעת הפיכת), התאמת חום אם בראונינג מהר מדי, 5 דקות. בזהירות להפוך עוגות מעל עם מרית מתכת ומבשלים עד חום זהוב על החלק התחתון, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
העברה כמו השחמה לתבנית אפייה רדודה גדולה ולסדר בשכבה אחת. הפוך יותר עוגות באותו אופן, מחבת ניגוב נקי עם מגבות נייר בין קבוצות והוספת שמן יותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
6
ממש לפני ההגשה, לאפות עוגות ריזוטו עד רוחש, על 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
7
מגישים באופן מיידי.