מרווה נקניק תירס לחם מלית מהטפילד;
מרווה נקניק תירס לחם מלית מן הטפילד, יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 315 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. זה הוא מאוד במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל דרומי. אם יש לכם פלפל, מרווה, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. הציון הזה די טוב. נסו מרווה נקניק תירס לחם מלית מהטפילד, חזה הודו צלוי עם לחם תירס-מילוי מרווה ורוטב ברנדי, ו מילוי נקניקיות לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
להכנת לחם תירס, מחממים תנור ל -450 מעלות צלזיוס במחבת גדולה על אש גבוהה, מבשלים בייקון עד שהוא פריך.
מסננים בייקון על מגבות נייר, קוצצים ומניחים בצד. שמורת שומן בייקון.
משמנים תבנית אפייה מזכוכית מרובעת בגודל 8 אינץ ' בשומן בייקון. הניחו בצד. בקערה גדולה שלבו בייקון, קמח תירס, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה ומלח, וערבבו היטב.
בקערה נפרדת, מקציפים יחד חלב, שמנת וביצים.
מוסיפים את תערובת החלב לתערובת קמח התירס ומקציפים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מכניסים את התבנית הריקה לתנור ומחממים עד ששומן הבייקון רק מתחיל לעשן.
יוצקים פנימה את הבלילה ואופים עד שהחלק העליון שחום וקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי, 20 עד 25 דקות. מצננים לחלוטין על רשת.
למלית, במחבת טפלון גדולה על אש גבוהה, מבשלים נקניק עד להשחמה קלה, שוברים אותו בכף, כ -3 דקות.
מוסיפים בצל, סלרי ופלפלים, מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים לבשל תוך ערבוב מדי פעם 10 דקות נוספות.
חותכים את לחם התירס לקוביות ומעבירים לקערה גדולה. מערבבים פנימה את תערובת הנקניקיות עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים פטרוזיליה, מרווה, טימין, מלח ופלפל ומערבבים היטב. בכוס, לטאטא מיץ תפוזים וביצים עד מעורבב היטב, ואז לבחוש לתוך המילוי.
המילוי יכול להיות אפוי במחבת או ממולא לתוך תרנגול הודו או ירך חזיר.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. ג 'יי ג' יי פרום גראכר הימלרייך קבינט ריזלינג עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![ג 'יי ג' יי פרום גראצ ' ר הימלרייך קבינט ריזלינג]()
ג 'יי ג' יי פרום גראצ ' ר הימלרייך קבינט ריזלינג
למרות רעננותו הצעירה עדיין הוא מראה את מאפיין ריזלינג הפירותי המשובח ורמז בסיסי למינרל מאדמת הצפחה הדבונית הכחולה / אפורה.מגישים את היין המרענן הזה מעט צונן! כמו אפריטיף, במיוחד כאשר התבגר יותר, בשילוב עם פירות ים או עוף.