מרווה שפשף בשר חזיר Tenderloins עם חמאה מרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 304 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו פילה אנשובי, אבקת שום, מרווה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: צלעות חזיר משופשפות מרווה עם רוטב אפרסק כבוש, מרווה שפשף צלעות חזיר עם סלט תפוחים חם, ו צלייה של יום האם: כתום, מרווה, ושום שפשף בשר חזיר Tenderloin.
הוראות
1
מערבבים יחד מרווה מיובשת, סוכר חום, מלח, אבקת שום, ופלפל ועיסוי לתוך tenderloins.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵף
מרווה מיובשת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)
2
בואו לשבת, מכוסה, בטמפרטורת החדר 25 עד 30 דקות.
3
בינתיים, להכין גז או גריל פחם לאש דו-מפלסית (ראה "הגדר את הגריל שלך: צליה דו-מפלסית," להלן), עם צד אחד בחום גבוה והשני בינוני (5 שניות עם מבחן היד).
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
4
בסיר קטן על חום בינוני-נמוך, לבשל חמאה, שמן זית, מרווה טרי, שום על 10 דקות; מערבבים אנשובי ולהסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
מרווה טרייה
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
(65 עוגיות)
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
5
בוא נשב 10 דקות. מסננים את החמאה וחמים.
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)
6
לרסס פילה בנדיבות עם שמן. מסדרים על גרגר בישול ניקה, משומן על חום גבוה, לדוג דק מסתיים הרחק החלק החם ביותר של האש. גריל נחשף, מפנה מדי פעם, עד השחמה מכל הצדדים, על 5 דקות בסך הכל. להעביר tenderloins לחום בינוני (לכסות אם באמצעות גז) וגריל, מפנה מדי פעם, עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 150 והמרכז יש מגע של ורוד הנותרים (לחתוך כדי לבדוק). זמן תלוי בעובי הבשר: טנדרלוין דק (על 1 1/2 ב. קוטר) דורשים 8 עד 10 דקות; tenderloins שמנמן (עד 2 1/2 ב. קוטר)ייתכן שיהיה צורך כפול מזה.
הסר מן הגריל, אוהל עם לסכל, ולתת מנוחה חזיר 10 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ
8
חותכים לפרוסות דקות, מקשטים עם גבעולים מרווה, אם אתה רוצה, ומגישים עם חמאה מרווה.
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)
1/2 ענף רוזמרין
9
הגדר את הגריל שלך: שתי רמות צלייה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
10
על פחם: להצית 75 עד 85 בריחים במתנע ארובה (או על באח הדלק); פתחי גריל פתוחים. כאשר הם מצופים באפר, תל מול צד אחד של השבכה לתוך מדרון. אפשר גחלים לשרוף עד שהם מגיעים לרמת החום הרצויה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
11
על גז: להפוך את כל המבערים לגובה, מכסה סגור, וחום במשך 15 דקות. אם יש לך שלושה מבערים או יותר, להשאיר שני מבערים סמוכים על גבוה ולהפוך את המבערים הנותרים בכל מקום בינוני עד נמוך, בהתאם למתכון. אם יש לך שני מבערים, להשאיר צורב אחד על גבוה ולהפוך את השני על בינוני לנמוך.
בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alta Vista קלאסי Malbec. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.