קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

מרטיני מלפפון מקסיקני

מרטיני מלפפון מקסיקני
מרטיני מלפפון מקסיקני נטול גלוטן,, וטבעוני משקאות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 77 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. לך לחנות ותביא אבקת צ'ילה-ליים, ליים, מיץ ליים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו סלט מלפפון מקסיקני, מרק מלפפון קר מקסיקני כוסברה, ו מרטיני תאנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר קטן, להביא את המים והסוכר לרתיחה מעל חום גבוה בינוני. מבשלים עד הסוכר מומס לחלוטין. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
שים את אבקת הסיד בצ ' ילה על צלחת קטנה. באמצעות טריז סיד, להרטיב את הקצוות של כוסות מרטיני. הפוך את כוסות המרטיני לאבקת הסיד בצ ' ילה, כדי לצפות את החישוקים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
מרטינימרטיני
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
לייםליים
4
בבלנדר, לשלב את סירופ פשוט, מלפפון, מים, מיץ לימון עד חלקה. מסננים את התערובת לתוך קנקן.
מרכיבים שתצטרך
סירופ פשוטסירופ פשוט
מיץ לייםמיץ ליים
מלפפוןמלפפון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
5
מוסיפים את הוודקה ומערבבים היטב. למלא שייקר מרטיני עם קרח ולהוסיף כ 1 כוס תערובת מלפפון מוכן. לנער היטב לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מלפפוןמלפפון
מרטינימרטיני
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
וודקהוודקה
קרחקרח

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות EnRoute יקב Les Pommiers פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.
Enroute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Enroute Winery Les Pommiers Pinot Noir
עלה עלה מיובש ריחני ועציצים ברי לזרום ערך שופע, עסיסי. שימורי פטל כהה יותר וטעמים אוכמניות ממלאים את האמצע, עם ציפורן ומבטאים של רצפת היער עד הסוף. יין זה הוא עשיר ומשיי מתחילתו ועד סופו, עם פירות יפים ותבלינים תווים כי להשתהות על החיך.