מרינדה הודו מטוגנת בשמן עמוק
מרינדה הודו מטוגן בשמן עמוק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המרינדה שלך. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 381 קלוריות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-296 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל, רוטב, תיבול קריאולי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. מתכונים דומים: מרינדה מזרק טעם הודו מטוגן עמוק, ההודו המטוגן האהוב עליי {ואני אפילו לא אוהב הודו!}, ו הודו מטוגן בשמן עמוק.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים 3/4 רוטב איטלקי, פלפל קאיין, פלפל שחור, תיבול קריאולי, ואבקת שום. לשפשף על טורקיה, באמצעות רוטב איטלקי שנותר למלא חלל. אפשר טורקיה להשרות 8 שעות, או לילה, לפני טיגון עמוק לפי הצורך.