מריר-מתוק-עוגת שוקולד
טארט שוקולד מריר-מתוק יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %72 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 5331 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 372 גרם שומן. והוא יספק כ 1 מנות. גשו לסופר וקנו קמח שקדים, שמנת כבדה, אבקת ג'לטין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו עוגת שוקולד מרירה, אגס וטארט שוקולד מריר, ו טארט בורבון שוקולד מריר-מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם ההנעה, למזג 1 כוס קמח לכל מטרה עם חמאה, סוכר, קקאו, קמח שקדים ומלח במהירות בינונית.
מערבבים את הביצה רק עד הבצק הרך נוצר. לגרד את הבצק על גיליון גדול של פלסטיק לעטוף ולהניח עוד גיליון גדול של פלסטיק לעטוף על גבי.
מרדדים את הבצק בין לעטוף פלסטיק לסיבוב 12 אינץ'.
להעביר את הסיבוב לתבנית אפייה להקפיא עד המשרד, 10 דקות. מחממים התנור ל 32
לקלף את הסדין העליון של פלסטיק ולהפוך את הבצק על מחבת טארט מחורץ 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
הסר את הסדין הנותר של פלסטיק ולחץ בעדינות את הבצק למחבת. לקצץ את הבצק סומק עם השפה. להקפיא עד המשרד, 10 דקות.
קו פגז טארט עם נייר קלף ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית.
אופים במרכז התנור במשך 30 דקות, עד שהקליפה כמעט מבושלת.
הסר את הקלף ואת המשקולות ואופים עד הקליפה מבושל דרך, כ 20 דקות יותר.
העברה למתלה ולתת מגניב. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-25
בסיר בינוני, מערבבים את השמנת והחלב ומביאים לרתיחה.
מוסיף את השוקולד ולתת לעמוד עד נמס, 5 דקות.
להקציף עד חלקה. בקערה קטנה, לטאטא את הביצה עם חלמון הביצה, ואז לטאטא 1/2 כוס של קרם שוקולד. להקציף ביסודיות פודינג זה לתוך קרם שוקולד בסיר.
יוצקים את המילוי לתוך פגז טארט ואופים עד להגדיר סביב השפה אבל עדיין קצת jiggly במרכז, 30 דקות.
תן לטארט להתקרר על מדף במשך 10 דקות, ואז לקרר עד, 2 שעות.
בקערה קטנה, מפזרים את הג ' לטין על החלב ולתת לעמוד 5 דקות. בסיר קטן, לטאטא את השמנת, סוכר וקקאו על חום מתון עד הסוכר הוא מומס, 2 דקות.
הסר מהחום. לגרד את הג ' לטין לתוך תערובת הקקאו, להוסיף את שוקולד חלב לטאטא עד מותך.
יוצקים את הזיגוג על הטארט ומפיצים אותו בשכבה זוגית באמצעות מרית אופסט. מקררים את הטארט עד שהזיגוג יציב, 30 דקות.