קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות1
ציון בריאות63
מגזין

מרכז השולחן: פורצ'ן בוש

מרכז השולחן: פורצ'ן בוש
מרכז שולחן המתכון: פורצ'ן בוש יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 6 שעות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 58 גרם חלבון, 308 גרם שומן, ובסך הכל 7309 קלוריות. מתכון זה משמש 1. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר של קונדיטורים, מים חמים, אבקת מרנג ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 75%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגות מיני חתיכת מרכז נוף שולחן שלוש דרכים, מרכז לואו, ו מברשת של בוש.

הוראות

1
ציוד מיוחד: 1 (18-אינץ) גבוהה קלקר קונוס לבן קרפט נייר סגול מלטש סוכר סגול סאטן סרט קטן קומץ פו סגול פרחי פנינה-עקף ישר סיכות 50 קיסמים
מרכיבים שתצטרך
מלטש סוכרמלטש סוכר
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
2
מרפדים מחבתות גיליון 2 בנייר שעווה, פורקים את כל עוגיות המזל ויוצקים את סוכר השיוף לקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות מזלעוגיות מזל
מלטש סוכרמלטש סוכר
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בקערת זכוכית במיקרוגל ממיסים 1 שקית שוקולד צ ' יפס לבן במרווחים של 30 שניות, מקפידים לערבב את השוקולד לעתים קרובות. כשהם נמסים לחלוטין, טובלים מחצית מעוגיות המזל מהקצה המחודד ואת החצי השני מהקצה המעוגל. טובלים בקערה עם סוכר מלטש סגול בעודם רטובים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבןשוקולד צ ' יפס לבן
עוגיות מזלעוגיות מזל
מלטש סוכרמלטש סוכר
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מניחים על תבניות הסדין המרופדות בנייר שעווה ומניחים להתקנה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
5
להכנת הדובדבן המלכותי מקציפים יחד את הסוכר ואבקת המרנג של הקונדיטורים עם מיץ הלימון. לאט לאט להוסיף את המים עד חלקה ועבה (הדובדבן לא צריך להיות נוזלי).
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
להרכבה, מכסים את חרוט הקלקר בנייר מלאכה, בעזרת סרט לאבטחה. התחל בשורה התחתונה עם העוגיות טבולות מהקצה המעוגל. שים בובת ציפוי מלכותית על גב עוגיה ולחץ בעדינות על החרוט. החזק למשך מספר שניות. חזור סביב הבסיס. אפשר לציפוי להתייצב 5 דקות לפני שתמשיך לשורה הבאה. (כדי לסייע באבטחת כל עוגיה תוכלו להשתמש גם בקיסמים המוחדרים לקונוס דרך הקפל באמצע כל עוגיה.) באמצעות עוגיות טבולות מהקצה המחודד, דבקו סביב הקונוס מעל השורה הראשונה באותו אופן. חזור על הפעולה, שורות מתחלפות בין עוגיות טבולות בקצוות המעוגלים והמחודדים, ומאפשרות לכל שורה להתייצב למשך 20 דקות בין לבין. אל תדאג אם הם לא יתיישרו בצורה מושלמת, החללים יכוסו מאוחר יותר בסרט. בסיום, הדביקו 2 עוגיות יחד עם ציפוי והניחו על החלק העליון. אפשר להתייבש כמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
7
כדי לסיים, באמצעות סרט סאטן סגול, להתחיל בראש ולעשות לולאות על ידי הבטחת לתוך החללים הריקים עם סיכות פנינה. מפזרים את הסיגליות לכל אורכו, מהדקים את החרוט באותו אופן. הניחו בעדינות על גבי דוכן עוגה במרכז השולחן.