מרכז השולחן: פורצ'ן בוש
מרכז שולחן המתכון: פורצ'ן בוש יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 6 שעות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 58 גרם חלבון, 308 גרם שומן, ובסך הכל 7309 קלוריות. מתכון זה משמש 1. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר של קונדיטורים, מים חמים, אבקת מרנג ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 75%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגות מיני חתיכת מרכז נוף שולחן שלוש דרכים, מרכז לואו, ו מברשת של בוש.
הוראות
ציוד מיוחד: 1 (18-אינץ) גבוהה קלקר קונוס לבן קרפט נייר סגול מלטש סוכר סגול סאטן סרט קטן קומץ פו סגול פרחי פנינה-עקף ישר סיכות 50 קיסמים
מרפדים מחבתות גיליון 2 בנייר שעווה, פורקים את כל עוגיות המזל ויוצקים את סוכר השיוף לקערה רדודה.
בקערת זכוכית במיקרוגל ממיסים 1 שקית שוקולד צ ' יפס לבן במרווחים של 30 שניות, מקפידים לערבב את השוקולד לעתים קרובות. כשהם נמסים לחלוטין, טובלים מחצית מעוגיות המזל מהקצה המחודד ואת החצי השני מהקצה המעוגל. טובלים בקערה עם סוכר מלטש סגול בעודם רטובים.
מניחים על תבניות הסדין המרופדות בנייר שעווה ומניחים להתקנה.
להכנת הדובדבן המלכותי מקציפים יחד את הסוכר ואבקת המרנג של הקונדיטורים עם מיץ הלימון. לאט לאט להוסיף את המים עד חלקה ועבה (הדובדבן לא צריך להיות נוזלי).
להרכבה, מכסים את חרוט הקלקר בנייר מלאכה, בעזרת סרט לאבטחה. התחל בשורה התחתונה עם העוגיות טבולות מהקצה המעוגל. שים בובת ציפוי מלכותית על גב עוגיה ולחץ בעדינות על החרוט. החזק למשך מספר שניות. חזור סביב הבסיס. אפשר לציפוי להתייצב 5 דקות לפני שתמשיך לשורה הבאה. (כדי לסייע באבטחת כל עוגיה תוכלו להשתמש גם בקיסמים המוחדרים לקונוס דרך הקפל באמצע כל עוגיה.) באמצעות עוגיות טבולות מהקצה המחודד, דבקו סביב הקונוס מעל השורה הראשונה באותו אופן. חזור על הפעולה, שורות מתחלפות בין עוגיות טבולות בקצוות המעוגלים והמחודדים, ומאפשרות לכל שורה להתייצב למשך 20 דקות בין לבין. אל תדאג אם הם לא יתיישרו בצורה מושלמת, החללים יכוסו מאוחר יותר בסרט. בסיום, הדביקו 2 עוגיות יחד עם ציפוי והניחו על החלק העליון. אפשר להתייבש כמה שעות.
כדי לסיים, באמצעות סרט סאטן סגול, להתחיל בראש ולעשות לולאות על ידי הבטחת לתוך החללים הריקים עם סיכות פנינה. מפזרים את הסיגליות לכל אורכו, מהדקים את החרוט באותו אופן. הניחו בעדינות על גבי דוכן עוגה במרכז השולחן.