מרמלדת זנב שור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל ריבה Oxtail. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1036 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-80 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו קורנית, מלח כשר ופלפל, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות נסו המרכיב הסודי (ריבה): ריבה וגבינות מסריחות Canapés, ריבת תפוזים-Ricotta Cupcakes With Marmalade Buttercream Zapping, ו מרק זנב-שור (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את זנב השור, 4 כוסות של היין האדום, שום, טימין, ו peppercorns בסיר גדול או מחבת sauté.
הוסף מים לכסות על ידי 1/2 אינץ'. מביאים את התערובת לרתיחה, מפחיתים את החום, ומבשלים עד שהבשר נופל מבנים, כ -3 שעות.
להעביר את זנב השור לקערה; כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את הבשר מן העצמות לחתוך אותו בערך לקוביות קטנות, על 1/2 אינץ'. מקררים את הבשר עד שהוא מוכן לשימוש.
מסננים את מלאי זנב השור למחבת גדולה, משליך את המוצקים. מביאים את הנוזל לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית את החום בינוני ומבשלים עד התערובת מצטמצמת 3 כוסות, על 1 שעה.
בעוד המניה מפחיתה, לשלב 3 כפות של החמאה עם הקמח עד שהוא יוצר משחה. מעל חום בינוני, לטאטא את הדבק, 1 כף בכל פעם, לתוך נוזל מופחת. מבשלים עד התערובת מתעבה מעט, על 3 דקות.
במחבת גדולה נפרדת, להמיס את 5 כפות הנותרים חמאה על חום בינוני.
מוסיפים את הגזרים, בצלצלים וקורטוב של מלח ומבשלים עד שהתרככו מעט, כ -15 דקות. מערבבים בסוכרים, היין האדום הנותר, החומץ, 1 1/2 כפיות מלח, והפלפל. מבשלים מעל חום בינוני גבוה ערבוב לעתים קרובות עד הנוזל התאדה לחלוטין, כ 45 דקות.
מערבבים את בשר זנב השור ואת מלאי זנב השור מעובה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. הניחו בצד או העבירו את המרמלדה למכולה אטומה ומקררת בין לילה. לפני ההגשה, לחמם בסיר מעל חום בינוני עד התחמם, ושירת עם סיבובים קלויים של לחם.