קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

מרמלדת זנב שור

מרמלדת זנב שור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל ריבה Oxtail. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1036 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-80 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו קורנית, מלח כשר ופלפל, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות נסו המרכיב הסודי (ריבה): ריבה וגבינות מסריחות Canapés, ריבת תפוזים-Ricotta Cupcakes With Marmalade Buttercream Zapping, ו מרק זנב-שור (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את זנב השור, 4 כוסות של היין האדום, שום, טימין, ו peppercorns בסיר גדול או מחבת sauté.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
שום גויה®שום גויה®
זנב שורזנב שור
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הוסף מים לכסות על ידי 1/2 אינץ'. מביאים את התערובת לרתיחה, מפחיתים את החום, ומבשלים עד שהבשר נופל מבנים, כ -3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
להעביר את זנב השור לקערה; כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את הבשר מן העצמות לחתוך אותו בערך לקוביות קטנות, על 1/2 אינץ'. מקררים את הבשר עד שהוא מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
זנב שורזנב שור
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מסננים את מלאי זנב השור למחבת גדולה, משליך את המוצקים. מביאים את הנוזל לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית את החום בינוני ומבשלים עד התערובת מצטמצמת 3 כוסות, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זנב שורזנב שור
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בעוד המניה מפחיתה, לשלב 3 כפות של החמאה עם הקמח עד שהוא יוצר משחה. מעל חום בינוני, לטאטא את הדבק, 1 כף בכל פעם, לתוך נוזל מופחת. מבשלים עד התערובת מתעבה מעט, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
הסר מהחום והנח בצד.
7
במחבת גדולה נפרדת, להמיס את 5 כפות הנותרים חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את הגזרים, בצלצלים וקורטוב של מלח ומבשלים עד שהתרככו מעט, כ -15 דקות. מערבבים בסוכרים, היין האדום הנותר, החומץ, 1 1/2 כפיות מלח, והפלפל. מבשלים מעל חום בינוני גבוה ערבוב לעתים קרובות עד הנוזל התאדה לחלוטין, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מערבבים את בשר זנב השור ואת מלאי זנב השור מעובה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. הניחו בצד או העבירו את המרמלדה למכולה אטומה ומקררת בין לילה. לפני ההגשה, לחמם בסיר מעל חום בינוני עד התחמם, ושירת עם סיבובים קלויים של לחם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
זנב שורזנב שור
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות