מרנג לימון עם ציפוי עוגיות Amaretti
מרנג לימון עם ציפוי עוגיות Amaretti עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 562 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 4 שעות גשו לסופר וקנו חמאה, אמרטי, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו Meyer Lemon Meringue Pie with Jinger Lemon Cookie Crust, פריך אגס עם ציפוי Amaretti, ו עוגת גלידה אפרסק עם קרום עוגיות Amaretti (מתכונים דומים).
הוראות
עבור פודינג: בסיר קטן, להביא את החלב לימון גרידת לרתיחה מעל חום בינוני.
הסר את המחבת מהחום ולאפשר לתערובת להתקרר במשך 5 דקות.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הסוכר, קמח וחלמון ביצה (התערובת תהיה עבה).
יוצקים את תערובת החלב לתוך הקערה, לטאטא עד חלקה. להחזיר את התערובת לסיר ולהקציף לאט וכל הזמן על אש בינונית נמוכה עד חלקה ועבה, 6 עד 7 דקות.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בחמאה.
להקציף במיץ לימון ווניל עד חלקה.
להעביר את הפודינג לקערה נקייה ולהניח חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח. מקררים במשך 2 שעות.
עבור מרנג: בסיר קטן, לשלב את הסוכר ו 1/4 כוס מים על חום בינוני גבוה. מערבבים עד הסוכר מומס. להרתיח, ללא ערבוב, עד מדחום ממתקים רושם 240 מעלות F, 3 עד 4 דקות.
תן לסירופ להתקרר למשך 1 דקות. בעוד תערובת הסוכר הוא בישול, במערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף, להכות את החלבונים ביצה על מהירות בינונית עד קצף. הגבירו את המהירות לגבוה והכו עד שהחלבונים מחזיקים בפסגות רכות. להפחית את המהירות נמוכה בזהירות לטפטף את הסירופ החם במורד הצד של קערת הערבוב. הכה במהירות גבוהה עד החלבונים ביצה להחזיק פסגות נוקשות, מבריק, על 2 דקות. בהדרגה לנצח את מיץ לימון.
מקפלים את פודינג לתוך מרנג, ואז כף לתוך קערות הגשה או כוסות. מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
לציפוי: למקם מתלה במרכז התנור ולחמם מראש את התנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה קטן עם נייר קלף. במעבד מזון, למזג יחד את הקמח, סוכר חום וחמאה עד שהתערובת מתחילה להיווצר לגושים, כ -20 שניות.
הוסף את העוגיות והדופק עד שהעוגיות נמחצות לחתיכות 1/4 ל-1/2 אינץ'. דופק בשקדים עד שילוב. מסדרים את התערובת בשכבה אחת על גיליון האפייה מוכן.
אופים עד השקדים מתחילים חום, 13 עד 15 דקות. מגניב במשך 15 דקות.
מפזרים את ציפוי מעל פודינג מרנג ומגישים.
מטבחי רשת מזון מציעים זהירות בצריכת ביצים גולמיות ומבושלות קלות בשל הסיכון לסלמונלה או למחלות אחרות שמקורן במזון. כדי להפחית סיכון זה, אנו ממליצים לך להשתמש רק טרי, בקירור כראוי, נקי, כיתה א או aa ביצים עם פגזים שלמים, ולהימנע ממגע בין החלמונים או לבנים ואת הקליפה. עבור מתכונים שקוראים ביצים כי הם גלם או מבושל מספיק כאשר המנה מוגשת להשתמש ביצי פגז כי טופלו להרוס סלמונלה, על ידי פיסטור או שיטה אחרת שאושרה.