מרנג מלא פטל
מרנג מלא פטל נטול גלוטן,, חלב חינם, צמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 153 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם יין, קורטוב של מלח, ביצה לבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: מרנג פטל מלא שוקולד, מרנג מלא שוקולד, ו מוקצפת מלאה בקרם מוקה.
הוראות
קו גיליון אפייה עם נייר קלף. צייר 2 (4 אינץ') עיגולים על נייר; להפוך נייר מעל. הניחו בצד את תבנית האפייה.
לנצח הראשון 4 מרכיבים במהירות גבוהה של מערבל חשמלי עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 2 כפות סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס וסוכר מתמוסס (2 עד 4 דקות). מקפלים בעדינות שקדים.
תערובת ביצת צינור על עיגולים על נייר, בניית צדדים כדי ליצור קליפה.
אופים ב 225 במשך 1 שעה ו 20 דקות. כבה את התנור. קריר בתנור 2 שעות עם דלת תנור סגורה. הסר בזהירות מנייר; תן מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
מערבבים פטל, יין, ו 1 כף סוכר; בואו לעמוד 1 שעה.
מניחים מרנג על 2 צלחות קינוח. תערובת פטל כפית באופן שווה לתוך מרנג.
מקשטים עם ענפי מנטה, אם תרצה.