מרעה
Pastura עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 215 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לכם שוקולד מריר, אבקת אפייה, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 23%. מתכונים דומים: .
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
למדוד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון וציפורן לקערה של מערבל עומד מצויד מצורף ההנעה.
מוסיפים את הדבש והביצה ומכים במהירות נמוכה עד בינונית רק עד מעורב. זה עושה בצק דביק מאוד. אתה יכול לגלגל אותו מיד או לגרד אותו לתוך כדור, למקם אותו בקערה, לכסות עם מגבת תה, להירגע במשך 2 שעות או עד לילה.
מערבבים את השוקולד והקרם בקערה חסינת חום ומניחים מעל (אך לא נוגעים) סיר עם מים רותחים בעדינות.
חום, ערבוב מדי פעם עם כף עץ, עד נמס וחלק.
בואו להתקרר עד חם. (כדי להמיס במיקרוגל, מערבבים את השוקולד והשמנת בקערה ומיקרוגל על גבוה במשך כ -30 שניות. מערבבים, ואז לחזור.)
מערבבים את השקדים לתוך השוקולד.
בינתיים, לחתוך 4 גיליונות של נייר קלף גדול מספיק כדי להתאים את תבנית האפייה שלך. הבצק דביק מאוד וקשה להתגלגל גם על משטח מקורנן היטב. תרסיס קל 2 גיליונות קלף עם ספריי ירקות.
מעבירים חצי מהבצק על גיליון 1 מרוסס של קלף ולמעלה עם הסדין השני. להתחיל להפיץ את הבצק עם הידיים, ואז לגלגל את הבצק לתוך אפילו מלבן כמו שאתה יכול, על 10 אינץ 'על ידי 15 אינץ'. זה יכול בקלות להיות דחף ודחף לצורה.
לקלף את הסדין העליון של קלף.
מורחים חצי מתערובת השוקולד ברצועה ברוחב 3 או 4 אינץ 'לאורך מרכז הבצק, ומשאירים את החצי העליון של הבצק וגבול של 1 אינץ' סביב 3 הצדדים הנותרים חשופים. השתמש בקלף התחתון כדי לקפל 1 צד של הבצק לאורך על תערובת השוקולד. בזהירות לקלף בחזרה את נייר הקלף ולחץ על הקצוות של הבצק יחד עם מזלג לאטום. החלק את היומן בצורה, עדיין על הקלף, על תבנית אפייה.
לרסס קלות את 2 יריעות הקלף הנותרות בריסוס ירקות, ולחזור על העיצוב והמילוי עם החצי הנותר של הבצק ותערובת השוקולד. החלק את היומן על אותה תבנית אפייה, אם יש מקום. הבצק רך כל כך שעדיף לא להזיז אותו מהקלף עד לאחר האפייה.
אופים במשך 20 דקות. מגניב לחלוטין ולאחר מכן לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ'.