מרק אורז בר קרמי עם הודו מעושן
מרק אורז בר קרמי עם הודו מעושן דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 196 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.28 דולר למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך מלח, גזר, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש במרגרינה המקל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חמאת בוטנים דביקה-בראוניז שוקולד כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מרק אורז בר קרמי עם הודו מעושן, הודו שמנת {או עוף!} ומרק אורז בר, ו אורז בר שמנת ומרק הודו {סיר איטי}.
הוראות
ממיסים את החמאה בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הגזר ואת 5 המרכיבים הבאים (גזר דרך שום). מטגנים 8 דקות או עד להשחמה. מערבבים במרק, מגרדים את התבנית כדי לשחרר חתיכות שחומות. מערבבים הודו ואורז; מביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 1 שעה ו -15 דקות או עד שהאורז רך.
כפית קלות קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח וחלב בקערה קטנה תוך ערבוב בקצף.
מוסיפים למחבת. מבשלים על אש בינונית עד עבה (כ 8 דקות), תוך ערבוב לעתים קרובות. מערבבים שרי ומלח.