מרק אורז פראי מינסוטה
מרק אורז בר מינסוטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 291 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם אורז, גבעולי סלרי, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מרק אורז בר, מרק אורז בר, ו מרק אורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
הסר שורשים, עלים חיצוניים, וצמרות כרישה.
חותכים כרישה במחצית לאורכו. שוטפים היטב עם מים קרים, וחותכים כל חצי לפרוסות 1/4 אינץ'.
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על אש בינונית.
להוסיף כרישה, סלרי, פטריות; לטגן 10 דקות או עד מכרז. מערבבים 6 מרק כוסות.
מוסיפים אורז והבא 3 מרכיבים (באמצעות פלפל); מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 45 עד 55 דקות או עד אורז יש " צץ."
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח ומרק 1 כוס, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
מוסיפים תערובת מרק למרק. מבשלים מעל חום בינוני 2 דקות או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן. הפחת את החום לנמוך; הוסף עוף, חצי וחצי, יין וחרדל. מבשלים 2 דקות או רק עד מחומם ביסודיות (לא להרתיח).