מרק אטריות בקר
אם יש לכם בזיליקום, קוביות בשר, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: [] אסיה בשר בקר & מרק אטריות עם 5 מרכיבים מרק בשר, מרק אטריות בקר, ו מרק בשר ואטריות.
מרכיבים מנות :
2 גב שומן חזיר 2 2 כפיות קינמון 1 בצל צהוב בינוני, קצוץ מרק בשר בקר (או להשתמש במלאי בקר תוצרת בית) 680 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. תבשיל בשר בקר, קוביות (או להשתמש שאריות בשר מצלי או שילוב של שניהם) 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' גרוטאות טריות 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר כרוב, קצוץ 411 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. עגבניות בסגנון איטלקי מסוכרים או 1 (14 1/2 אונקיה) יכול מבושל, עם מיץ 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר גזר, פרוס דק 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר סלרי, קצוץ 1 חתיכות טופי הית' בר מים חמים (100°F) 0 חתיכות טופי הית' בר פטרוזיליה מיובשת 591 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר אטריות ביצים קפואות 2 שיני שום, טחון 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר פלפל ירוק, קצוץ 1 חתיכות טופי הית' בר פלפל שחור טחון (אני אוהב להשתמש פלפל שחור טחון טרי) 1 כף. חומץ ביין אדום בצל, קצוץ 6 שרימפס וורידים מלח, לפי הטעם (אני משתמש במלח תיבול) 473 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר 3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט