מרק אטריות בשר בסגנון וייטנאמי
צריך מנה עיקרית ללא חלב? מרק אטריות בשר בסגנון וייטנאמי יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 305 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו נבטי שעועית, רוסטביף נדיר, עלי בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. נסו מרק בשר-אטריות וייטנאמי עם ירקות אסיאתיים, בסדר וייטנאמי / יפני, מרק בשר ואטריות בסגנון וייטנאמי, ו מתכון בשר בקר ואטריות בסגנון ויאטנמי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות בסיר 4 ליטר של מים רותחים (לא מלוחים) 4 דקות, ולאחר מכן מוסיפים אפונה שלג ומרתיחים 1 דקה.
מסננים במסננת ושוטפים מתחת למים זורמים קרים כדי להפסיק לבשל.
לנקז היטב. מחלקים אטריות ואפונה שלג בין 4 קערות מרק גדולות.
מבשלים שאלוט, ג ' ינג 'ר, וצ' ילה בשמן באותו סיר על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט הם השחמה, 7 עד 8 דקות.
מוסיפים מרק ומים ומבשלים, חשופים, 10 דקות.
בעוד המרק מתבשל, מחלקים רוסטביף, נבטי שעועית, ועשבי תיבול בין קערות מרק עם אטריות.
להשליך זנגביל ממרק ומערבבים ברוטב דגים, מיץ ליים, ומלח לפי הטעם. מצקת מרק לתוך קערות ומגישים מיד.