מרק אטריות עוף לימוני
מרק אטריות עוף לימוני דורש כ-30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 2 מנות עם 1164 קלוריות, 120 גרם חלבון ו-55 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 40% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חמאה, מיץ לימון, אפונה ושן שום. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 57%. הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ציר הודו לימוני תוצרת בית ומרק אטריות הודו Jalapeno, מרק עוף לימוני ומרק עוף לימוני.
הוראות
בסיר קטן מטגנים בצל בשמן וחמאה עד לריכוך.
להוסיף עוף; מבשלים ומערבבים עד שהעוף משחים קלות והבשר כבר לא ורוד.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מערבבים פנימה את המרק, הגזר, האפונה והבזיליקום. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים את האטריות. מכסים ומבשלים 8-10 דקות או עד שהאטריות רכות. מערבבים פנימה מיץ לימון.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, אלברינו, שרדונה לא מוסווה
מרק אטריות עוף עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן, אלברינו ושרדונה לא מצופה. שרדונה לא עץ אלון או מעט אלון עובד היטב עם מרק אטריות העוף הסטנדרטי שלך. אם יש לך מרק עשבוני מאוד, נסה סוביניון בלאן. אם אתה מוסיף לימון, בחר באלבריניו. Famille Vincent Cremant de Bourgogne עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-24 דולר לבקבוק.
![Famille Vincent Cremant de Bourgogne]()
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.