מרק אניס כוכב בטטה עם קרם ג'ינג'ר
מרק אניס כוכב בטטה עם קרם ג'ינג'ר עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. אם יש לכם תפוחי אדמה מתוקים, מים, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו בטטות עם אניס כוכב, זנגביל, וסיד, מרק ג'ינג'ר גזר עם מתכון אניס כוכב, ו מרק דלורית עם כוכב אניס ושרימפס זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. כאשר הוא קצף, מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתרכך שקוף, כ 5 דקות.מערבבים ב 2 כפיות של ג ' ינג ' ר והכוכב אניס.
מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים ומערבבים לשלב.
מוסיפים את המרק והמים ומערבבים היטב, מגרדים את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר. להגדיל את החום גבוה ולהביא את התערובת לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, חשוף, עד תפוחי אדמה מתוקים הם מכרז לחלוטין, על 12 דקות.
הסר מהחום.אפשר למרק להתקרר מעט.
הסר את תרמילי אניס הכוכב ולהשליך. לעבד את המרק בקבוצות בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה מאוד. להחזיר את המרק לסיר ולחמם מחדש על אש בינונית-נמוכה. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך. מערבבים את השמנת הכבדה, אם משתמשים.
מערבבים את השמנת החמוצה ונותר 1/4 ג ' ינג ' ר כפית בקערה קטנה, ערבוב עד מעורב היטב.
מגישים את המרק בקערות מחוממות, עקף עם מנה של קרם ג ' ינג ' ר.שיוך משקאות: הנה מרק גדול עם מילוי פה, מרקם קרמי והרבה תבלין אקזוטי שזועק לריזלינג גרמני. ריזליגים רבים יהיו מעט קלילים בשביל זה, אז לכו על אחד הגדולים ביותר שתוכלו למצוא, מריינגאו. באופן ספציפי, לצוד 2006 Dragonstone Riesling מ Leitz, שהוא בינוני עד מלא ו רווי הדרים ותבלינים מנה טובה של חומציות.