אם יש לכם אספרגוס, חמאה, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. נסו מרק אספרגוס עם לחמניות אספרגוס פריך, מרק אספרגוס, לימון ומרק של ניו אינגלנד, ו מרק אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים את החמאה לסיר גדול מעל חום בינוני להמיס. לאחר קצף נמס, להוסיף את שאלוט ושום ו לטגן עד מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
1/4 פאונד פטריות מורל
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום, מבשלים עד ריחני, ומפזרים מלח ופלפל. מערבבים בקמח ומבשלים עד בלונדינית ודביקה. בהדרגה לשפוך את מרק העוף תוך ערבוב. מביאים את התערובת לרתיחה, ולאחר מכן להפחית לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
3
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים עד שהוא נחמד ועדין, כ -15 דקות. מערבבים במחצית וחצי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
4
הסר מהחום ולהשתמש בבלנדר מקל כדי לרתוח את המרק עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.