מרק אספרגוס עם עשבי תיבול
צריך מרק ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני? מרק אספרגוס עם עשבי תיבול יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 165 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם שיני שום, עלי בזיליקום, טרגון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מושלם עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 66%. מתכונים דומים: אספרגוס עם שמן זית ועשבי תיבול, סלט אספרגוס עם עשבי תיבול טריים, ו אספרגוס, פטריות וחביתת גבינה עם עשבי תיבול.
הוראות
בסיר גדול הקפיצו בצל ושום בשמן עד שהם רכים. מערבבים פנימה את המרק, הפטרוזיליה, הגזר, הבזיליקום, הטרגון, המלח, הפלפל והקאיין.
חותכים אספרגוס ל -1 אינץ'. חתיכות; הניחו טיפים בצד.
מוסיפים חתיכות אספרגוס לסיר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 20 דקות או עד שהירקות רכים. מגניב מעט.
מרק פירה בקבוצות בבלנדר. חוזרים לסיר. מערבבים קצות אספרגוס; מבשלים 5 דקות או עד שהם פריכים-רכים.
מקשטים בשמנת חמוצה ועגבניות אם רוצים.