מרק אספרגוס צונן
מרק אספרגוס צונן יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 147 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון מקף, פלפל, שמנת מתוקה כבדה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה די גרוע. נסו מרק אספרגוס צונן, מרק אספרגוס צונן, ו מרק אספרגוס שמנת צונן (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים אספרגוס ל -1 אינץ'. חתיכות; הניחו טיפים בצד.
מניחים את האספרגוס שנותר בסיר; מוסיפים מרק. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש. מכסים ומבשלים במשך 40-45 דקות. מגניב מעט.
מעבדים בקבוצות בבלנדר או במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה; מניחים בצד. בסיר קטן מביאים מים לרתיחה.
מוסיפים את קצות האספרגוס; מבשלים 2-3 דקות או עד שהם רכים.
בסיר גדול ממיסים חמאה. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים בהדרגה אספרגוס טהור. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של מרק חם לתוך חלמונים; להחזיר את כל המחבת, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות או עד שהתערובת מחוממת ומגיעה ל -160. מערבבים פנימה את השמנת, אבקת הקארי, הפלפל ומיץ הלימון.
מסירים מהאש; מצננים מעט. מכסים ומצננים עד להגשה.
מקשטים בקצות אספרגוס, מוסיפים בעדינות לכל קערה.