קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק אספרגוס קרמי

מרק אספרגוס קרמי
מרק אספרגוס קרמי יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 169 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 75 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מרק עוף, חמאה, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: מרק חזיר ואספרגוס קרמי, מרק אספרגוס קרמי, ו מרק אספרגוס קרמי.

הוראות

1
בסיר 3 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיף בצל וסלרי; לבשל 4 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות הם פריך במכרז. מערבבים בקמח. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים במרק. מבשלים 5 עד 7 דקות, ערבוב כל הזמן, עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
הסר מהחום. מערבבים באספרגוס. במעבד מזון או בלנדר, תערובת אספרגוס תהליך עד חלקה. במידת הצורך, תערובת אספרגוס ניתן לעבד בקבוצות. חזור לסיר.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים חצי-חצי. מבשלים 5 עד 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט מחומם ביסודיות.