קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק אספרגוס קרמי

מרק אספרגוס קרמי
מרק אספרגוס קרמי יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 169 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 75 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מרק עוף, חמאה, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: מרק חזיר ואספרגוס קרמי, מרק אספרגוס קרמי, ו מרק אספרגוס קרמי.

הוראות

1
בסיר 3 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיף בצל וסלרי; לבשל 4 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות הם פריך במכרז. מערבבים בקמח. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים במרק. מבשלים 5 עד 7 דקות, ערבוב כל הזמן, עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
הסר מהחום. מערבבים באספרגוס. במעבד מזון או בלנדר, תערובת אספרגוס תהליך עד חלקה. במידת הצורך, תערובת אספרגוס ניתן לעבד בקבוצות. חזור לסיר.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים חצי-חצי. מבשלים 5 עד 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט מחומם ביסודיות.