מרק אסקרול עם קרוטונים קיסר
מרק אסקרול עם קרוטונים קיסר הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 978 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שום, ציר עוף, שעועית קנליני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט קיסר עוף עם קרוטונים שום {ורוטב קיסר אור}, סלט קיסר עם רוטב קיסר תוצרת בית קרוטונים, ו סלט קיסר עם קרוטונים לב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים מדף תיל מעל תבנית אפייה. חותכים את הקרום מהלחם וחותכים אותו לקוביות 1 1/2 אינץ'.
מורחים את קוביות הלחם על המדף וטוסט בתנור עד הזהב אור, 12 עד 15 דקות.
בסיר קטן, לחמם את EVOO עם אנשובי מעל חום בינוני-נמוך. כאשר האנשובי נמסים לתוך השמן, מערבבים ברוטב ווסטרשייר, שום ומיץ לימון, ולאחר מכן להסיר מן החום.
מניחים את קרוטונים בקערה, לשפוך את הרוטב עליהם ולזרוק למעיל.
מפזרים גבינה ועונה בנדיבות עם פלפל.
מורחים את הקרוטונים על תבנית האפייה וחוזרים לתנור עד שהם מוזהבים עמוק והגבינה נקבעה, 7 עד 10 דקות.
מחממים את EVOO בסיר מרק על אש בינונית.
מוסיפים את השום והבצל, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד מתרכך, 5 עד 6 דקות.
מוסיפים את escarole ומבשלים עד נבול, ואז מתבלים עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מוסיף את ציר עוף, שעועית וגרידת לימון. מבשלים ברתיחה נמוכה עד שהירוקים רכים ואינם מרירים עוד.
הערה ' טבחים: אם אתה עושה את המרק מראש, מגניב ולאחסן אותו במקרר. לקרר את קרוטונים ולאחסן אותם בנייר כסף במקום קריר ויבש. מחממים את המרק על חום בינוני ומחממים את הקרוטונים בכיס רדיד אם אתה רוצה לשרת אותם חמים.