מרק אפונה ירוק קפוא
מרק אפונה ירוק קפוא יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי נענע, בצל ירוק, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 46%. מתכונים דומים: סלט אפונה קר, סוכר Snap Pean ואטריות Soba גזר, ו עגבניות אבוקדו מלפפון צ'יק אפונה סלט עם Fetan ורוטב לימון יווני.
הוראות
מחממים חמאה בסיר כבד גדול מעל חום בינוני 1 דקה.
מוסיפים בצל ירוק וגרידת תפוז, ומטוגנים, מערבבים מדי פעם, 5 דקות או עד להשחמה קלה.
הוסף אפונה, להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות, ולבשל 10 עד 15 דקות יותר או עד רך, ערבוב פעם או פעמיים. אם אפונה מאיימת לחרוך, להוסיף כמות קטנה של מרק ירקות, ומערבבים.
סקופ לתוך בלנדר או מעבד מזון, להוסיף 1 מרק כוס ו 4 מרכיבים הבאים, ו רסק עד חלקה.
מעבירים חצי תערובת לכד גדול שאינו מגיב.
להוסיף מרק 2 כוסות הנותרים תערובת אפונה בבלנדר, ו רסק במהירות גבוהה עד חלקה.
שלב עם תערובת במגיש, כיסוי, וצינה לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
להקציף היטב או homogenize עם בלנדר, ומצקת לתוך קערות מרק מקורר.