מרק אפרסק קר דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. למרק הזה יש 476 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן למנה. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה מגיש 5 . 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו קורנפלור, שאבלי, מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך יוצא מן הכלל של 27%. מתכונים דומים: קלעי מרק אפרסק ומנגו קרים, מרק גספצ'ו (מרק ספרדי קר), ו מרק שזיפים קר.
הוראות
1
שלב 1 1/2 כוסות מים, סוכר, קינמון וציפורן בסיר קטן; מניחים על אש בינונית ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, ומבשלים 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
ציפורן
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
ממיסים עמילן תירס ב 1/4 כוס מים קרים, תוך ערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
מים
3
מוסיפים לסירופ בסיר, תוך ערבוב בקצפת תיל; להחזיר את התערובת לרתיחה.